Шпеков салам произведен по Американска Нано технология

Шпеков салам
Шпеков салам произведен по Американска Нано технология

Интервю с търговския директор на  ЕТ „Спиро”, производител на единствения на нашия пазар Шпеков салам, произведен по Американска Нано технология.

 

Здравейте драги зрители,

Днес в рубриката успелите българи ви представяме г-н Спиридон Маринкин търговски директор на ЕТ „Спиро”, производител на единствения на нашия пазар Шпеков салам, произведен по Американска Нано технология.

– Здравейте, г-н  Маринкин, преди да ни разкажете за вашия салам бих ви помолил да разкажете на нашите зрители малко повече за вашата фирма и с какво се занимава търговския директор?

– Здравейте, драги радио зрители и читатели, казвам се Спиридон, известен съм в обществото като Спиро търговеца и именно за това съм търговски директор. Нашата фирма е с персонал от двама души аз и майстора, основана е отдавна, поне преди 4-5 години. Като търговски директор аз се занимавам главно с директорски и търговски  неща – примерно последните 4 години разработвам бизнес плана на компанията. Започнах с определянето на потенциалния пазар на фирмата, както знаете всички обичат шпек и за това се заех да изчисля обема на потенциалния пазар – това разбира се e Вселената!

Бях към финала на изчисленията, когато бе формулирана теорията за „Мултивселената“.

Това леко ме обърка, но веднага се заех да изчислявам, и в интерес на истината помолих за помощ единствения човек броил до безкрайност при това два пъти.

Сега съм много напреднал в тези изчисления и предполагам, че до 2-3 години ще съм готов с обема на пазара.

-Много интересно, но как се справяте с работата ? Кой снабдява и произвежда?

-Майстора, как кой? Той нощно време ходи да доставя месо, взима само домашно произведено. Интересното е, че го намира безплатно, нямам представа как и от къде.

-И дойде време да ви задам най-интересния въпрос за нашите зрители: „Защо салама се произвежда по Американска Нано технология“

-О, много просто майстора се казва Нано Американски и той е технолога.

Шпеков салам произведен по Американска Нано технология
4 (80%) 1 vote

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *