За нас – Утопията

Основната идея – представяне

Основната идея на всички сайтове в utopia.bg е да работят за по-добър свят, всеки със своята насоченост и специфика, но с една ясна цел – Промяна към по-добро. По- добро не само за определен кръг лица, а за всички хора. Такава мащабна промяна не е по силите, на който и да е сайт, но е по силите на всички припознали идеята като своя.

За да успеем

За да успеем трябва да сме активни и за това Ви молим да оценявате нашите публикации. Коментирате, пишете ни за всичко, което прецените, така че да не се отклоним от пътя.

За популяризиране на идеите би било добре да ги споделяте с Вашия кръг приятели и познати.

На най-активните от Вас ще бъдат предоставени права да публикуват във сайтовете, като по този начин и те ще се приобщят към редакторския екип.

Разширяваме авторския екип

Така ще разширяваме авторския екип, което би трябвало да увеличи пропагандната мощ на сайта и идеите за подобряване на света да достигнат до достатъчно голям брой хора.

Изпитваме остра нужда и от наши сънародници живеещи в други страни, които биха се заели да превеждат на местния език.

Кратко представяне на сайтовете :

utopia.bg  –  портален сайт. Той практически няма съдържание, неговата роля е да обедини множество сайтове с една насоченост, като основна идея.
utopia.bg-мъдрост   – в този сайт опитваме да синтезираме и  мъдростта, която ни дават книгите на множество автори. Разбира се, за да имате достъп до цялата мъдрост би било добре да прочетете самите източници – книги.

 utopia.bg/madrost

utopia.bg-хумор – предполагаме, че сте запознати с огромната разлика да започнете деня си намръщени или усмихнати. Тук се опитваме да Ви помогнем да го започнете усмихнати, това е предпоставка да го прекарате целия така. Когато човек е усмихнат, той е отворен за нови идеи и вижда света по начина предполагащ положителната промяна.

 utopia.bg/madrost

utopia.bg-размисли –  на това място ще намерите размисли по основни житейски въпроси, без да претендираме за вярност, това е просто още една гледна точка.

План

Планирали сме още много интересни сайтове, но не можем да се обвържем със срок за тяхното появяване в публичното пространство. Екипът ни е много малък и не разполага с необходимите ресурси за едновременно стартиране на всичко замислено.

Надяваме се да сте търпеливи, надяваме се да се присъедините, надяваме се да построим свят, с който да се гордеем.

Свят, който без страх да завещаем на нашите деца!